icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Emmen | MorgenWonen Puur 36 woningen

In de wijk Delftlanden in Emmen realiseerden wij in opdracht van een belegger 36 woningen volgens het concept MorgenWonen Puur van VolkerWessels. MorgenWonen Puur houdt globaal in; vandaag bouwen, morgen wonen! Hiermee biedt VolkerWessels al sinds 2014 een fabrieksmatige oplossing voor woningbouwopgaves.

MorgenWonen Puur

MorgenWonen is de productlijn van VolkerWessels waarin er verschillende conceptmatige woonoplossingen worden aangeboden. Hier in Delftlanden Emmen is MorgenWonen Puur toegepast. Dat betekent dat de woning in de MorgenWonen-fabriek geprefabriceerd wordt en op de bouwplaats slechts nog geassembleerd hoeft te worden. Een industriele woning met een superkorte bouwtijd. Het huis wordt geassembleerd met hoogwaardige plug and play bouwonderdelen. Per dag wordt er één huis gerealiseerd. Het resultaat is een duurzame woning van hoge kwaliteit: gasloos, onderhoudsarm en energieneutraal. Binnen 10 dagen na montage van de laatste woning, de woonklare oplevering. En woonklaar is écht woonklaar, zonder de gangbare nawerking van nieuwbouw. Alle wanden zijn afgewerkt, alle vloeren zijn voorzien van vloerbedekking en het huis is uitgerust met een luxe keuken, mooie badkamer en een zonneterras wordt aangelegd tegen de achtergevel in de achtertuin. De woningen in Delftlanden worden allemaal verhuurd. 

 

Fotocredits; Guido Hansman