icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Contactformulier nazorg

Helaas kan het voorkomen dat er iets mankeert aan uw woning. Voor koopwoningen kunt u uw constateringen van garantie of gebreken melden door onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Indien u een huurwoning huurt die door ons is gebouwd dient u uw melding via de verhuurder aan ons kenbaar te (laten) maken.

 

Woningborg Garantie- en waarborgregeling

Wij garanderen de kwaliteit van de woning tot 6 jaar en 3 maanden na de oplevering. Bij bepaalde ernstige technische gebreken zelfs tot 10 jaar en 3 maanden. Woningborg waarborgt deze garantie. Voor een aantal onderdelen geldt een beperkte garantietermijn. In de brochure kunt u nalezen hoelang de garantie voor de diverse onderdelen is geregeld (zie blz 18 t/m 20, artikel 10 en 11 voor de garantietermijnen).

 

NB: als na inspectie door ons blijkt dat de klacht niet onder de garantie valt of de garantietermijn verstreken is, mogen wij conform de regeling inspectiekosten in rekening brengen bij u.

Contactformulier nazorg woningbouw

Uw gegevens

Gegevens project / woning

Uw melding / klacht

Formulier verzenden

* Verplichte velden

Voorwaarden

Nadat wij uw melding hebben ontvangen, wordt deze afhankelijk van de urgentie uiterlijk binnen twee werkweken in behandeling genomen. Allereerst wordt uw melding beoordeeld en indien van toepassing wordt er overgegaan tot reparatie. Indien blijkt dat het geen garantie betreft zullen wij de gemaakte kosten bij u in rekening brengen.