icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Rolde 6 rijwoningen Nooitgedacht

Comfortabel én betaalbaar wonen in een kindvriendelijke omgeving   Koenen Bouw realiseert zes rijwoningen op een prachtige locatie in Nooitgedacht bij Rolde. Door de ligging, direct tegenover de speeltuin en de kinderboerderij, zijn deze woningen uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.   De woningen zijn energiezuinig door de vloerverwarming en zonnepanelen Er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vaste trap naar de zolder. De achtertuinen liggen op het zuiden en zijn voorzien van een houten buitenberging.  

Over Nooitgedacht

De groene woonwijk Nooitgedacht beschikt over een prachtige natuur met bos, 2 vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen.

 

Kinderboerderij en Speeltuin

Tegenover de 6 rijwoningen ligt een kinderboerderij met geiten, konijnen een ezel en varkens. Bewoners van de Trans verzorgen de dieren als een vorm van dagbesteding. Naast de kinderboerderij ligt een speeltuin, die samen met de bewoners van de wijjk is ingericht.

 

Hof van Saksen

Hof van Saksen is een uniek vakantieresort gelegen naast de wijk Nooitgedacht waar van alles te beleven is. Het park beschikt o.a. over een bowlingbaan, fitness, een spa & welness, een supermarktje, een indoor speelparadijs, een binnenzwembad een zwemplas met een prettig strandje en een leuke speeltuin. Er zijn diverse restaurants en er is een snackbar.