icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Beilen 8 rijwoningen Nagtegael

In Beilen op plan Nagtegael worden 8 woningen gerealiseerd. De op een unieke locatie gelegen en onder architectuur gebouwde ruime woningen worden opgeleverd inclusief een vrijstaande berging,sanitair en een keuken!

Compleet en betaalbaar wonen

Beilen heeft volop voorzieningen als winkels, basis- en middelbare scholen en diverse sportaccommodaties. Rondom Beilen vind je de natuurgebieden Terhorsterzand, Nationaal Park Dwingelderveld en het Scharreveld. Dit biedt volop recreatiemogelijkheden in de natuur. In Nagtegael woon je met alles bij de hand.

 

Plan Nagtegael betreft een ruim opgezette nieuwbouwwijk ten zuiden van Beilen, met vrij uitzicht over weiden en akkers en tegelijk een uitstekende bereikbaarheid via de A28 en N381. Aan de oostzijde van dit plan realiseert Koenen Bouw acht rijwoningen.

 

De woningen worden standaard opgeleverd inclusief keukeninrichting. Er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vaste trap naar de zolder. De achtertuinen liggen op het westen en zijn voorzien van een houten buitenberging.