icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Klazienaveen 10 rijwoningen De Planeet (fase 3)

Koenen bouw realiseert 10 rijwoningen aan De Planeet in Klazienaveen. Dit is de derde (en laatste) fase met starterswoningen, bestaande uit twee blokjes van vijf rijwoningen.

Dit wordt jouw huis

Op de begane grond is de entree aan de voorzijde en kom je via de hal in de woonkamer met aansluitend de keuken. Het toilet is in de hal te vinden, net als de trap naar boven. Op de eerste verdieping zijn in de basis drie slaapkamers opgenomen en de badkamer, voorzien van een wastafel- en een douchecombinatie. Met een vaste trap is van af de overloop de zolderverdieping te bereiken, waar  zich ook de wasmachineaansluiting en de cv-installatie bevinden. De zolder is vrij indeelbaar.

Klazienaveen

Klazienaveen is na Emmen het grootste dorp in de gemeente Emmen. Het lintdorp ligt aan de Verlengde Hoogeveensevaart. Het heeft een levendig centrum met restaurants, cafe's en een groot winkelgebied met een ruim winkelaanbod. Verder zijn er diverse sportverenigingen in het dorp actief. Naast veel basisscholen is er in het dorp ook een school voor voortgezet onderwijs gevestigd.

 

Klazienaveen is inmiddels uitgegroeid tot een groot dorp met meerdere buurten. Het dorp ligt ten zuidoosten van Emmen aan de A37, die van Hoogeveen naar het Duitse Meppen loopt. De bereikbaarheid is dus prima.

 

Goed starten kun je in Klazienaveen. Belangrijk voor een dorp, want met betaalbare, eigentijdse maar degelijke woningen blijft het inwonertal op peil. Het blijft aantrekkelijk voor de jeugd in het dorp te blijven wonen of, bijvoorbeeld na het afronden van een studie, de rust, het bekende en het gevoel van thuiskomen weer op te zoeken. Een prachtig dorp als Klazienaveen kan dat gevoel niet alleen aan de eigen inwoners overbrengen, maar ook aan nieuwe mensen.