icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Kampen nieuwbouw 49 woningen en appartementen

Aan de IJsseldijk in Kampen heeft Koenen Bouw 49 luxe woningen gebouwd. Het project bestaant uit 37 grondgebonden, geschakelde en vrijstaande, woningen en 12 appartementen. De bouwplaats was gelegen aan de rivier De IJssel, naast de brug. De 12 appartementen zijn voorzien van een parkeerkelder en deze wordt deels in de dijk van De IJssel aangelegd.

Opdrachtgever
Volker Wessels Vastgoed, Zoetermeer
Architect
BDG Architecten, Zwolle
Startdatum
Augustus 2007
Start verkoop
November 2006
Oplevering
Oktober 2008

Op donderdag 30 augustus 2007 is op feestelijke wijze de eerste paal geslagen op de bouwplaats in Kampen. Met een hapje en een drankje werden de genodigden per boot naar de bouwlocatie gebracht. De heer E. Boerman, wethouder van de Gemeente Kampen, de heer T. Baas (Volker Wessels Vastgoed) en de heer F.W. Töller (eerste koper) werden met een sloep aan land gebracht, waar de heer Boerman de eer had om de eerste paal te mogen heien. Als omlijsting bij deze handeling werden tientallen ballonnen opgelaten.