icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Hollandscheveld 8 twee-onder-één-kap woningen De Oplegger

Aan De Oplegger in Hollandscheveld realiseert Koenen Bouw een plan met acht twee-onder-één-kapwoningen.   Kijk voor meer informatie op Funda, of neem contact op met Hup & Fidom Garantiemakelaars, 0598 26 21 91.

Een complete en betaalbare woning nabij de kern van het dorp!

De woningen zijn onderdeel van een project waarbij rij-, 2-onder-1-kap- en vrijstaande woningen gebouwd zullen worden. De woning is zeer energiezuinig met vloerverwarming en hoogwaardige isolatie en zal standaard opgeleverd worden met sanitair (toilet en badkamer). Naar wens is de woning uit te breiden met onder andere een uitbouw, garage of dakkapel.

 

Indeling

Op de begane grond bevinden zich de entree met toilet en trapopgang naar de verdieping. De woning heeft een tuingerichte woonkamer met trapkast en tuindeur. Aan de straatkant is de (opstelplaats voor de) keuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel gesitueerd. Op de tweede verdieping, welke bereikbaar is middels een vaste trap, een royale zolderberging met cv-opstelling en wasmachine-aansluiting. Deze ruimte leent zich uitstekend voor het realiseren van een 4e slaapkamer.