icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Hollandscheveld 15 rijwoningen De Oplegger

Aan De Oplegger in Hollandscheveld realiseert Koenen Bouw een plan met 15 rijwoningen, dat gefaseerd wordt gebouwd. Er wordt gestart met drie bouwblokken met rijtjes van 3 of 4 woningen op ruime kavels.   Kijk voor meer informatie op Funda, of neem contact op met Hup & Fidom Garantiemakelaars, 0598 26 21 91.

Een complete en betaalbare woning nabij de kern van het dorp

De woningen is onderdeel  van een  project  waarbij rij-, 2-onder-1-kap- en vrijstaande woningen gebouwd zullen worden. De woning is zeer energiezuinig met vloerverwarming en hoogwaardige isolatie en zal standaard opgeleverd worden met sanitair (toilet en badkamer). Naar wens is de woning uit te breiden met onder andere een uitbouw of dakkapel.   

Indeling

Op de begane grond bevinden zich de entree met toilet en trapopgang naar de verdieping. De woning heeft een tuingerichte woonkamer met trapkast en tuindeur. Aan de straatkant is de (opstelplaats voor de) keuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel gesitueerd. Op de tweede verdieping, welke bereikbaar is middels een vaste trap, een royale zolderberging met cv-opstelling en wasmachine-aansluiting. Deze ruimte leent zich uitstekend voor het realiseren van een 4e slaapkamer.