icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Exloo | Familieresort PUUR Exloo

Op het Familieresort PUUR Exloo realiseren wij luxe vakantievilla's van hoogwaardige bouwkwaliteit. De ongeëvenaarde klasse van de villa’s is te herkennen aan het gebruik van hoogwaardige materialen en details aan binnen- en buitenkant. Ze zijn gebouwd van duurzame en onderhoudsarme materialen. Dikke rieten kappen en robuuste Lariks houten spanten geven de villa’s een authentieke uitstraling. Door de combinatie van pure beleving, bijzondere ligging, top hotelfaciliteiten- en services en een unieke verhuur- en beheerformule vormt dit exclusieve familieresort een absoluut nieuwe level in parkrecreatie in Nederland. Een level dat garant staat voor een waardevolle, maar vooral ook een waardevolle belegging.

Unieke ligging

Familieresort PUUR Exloo bevindt zich in het hart van Drenthe. Goed bereikbaar vanuit alle windstreken.

 

Omringd door oneindige heidevelden, dichte bossen en uitgestrekte veengebieden en op de flank van het unieke historische natuurgebied de Hondsrug geniet u vanaf het resort van weergaloze vergezichten en fietst of loopt u zo de prachtige Drentse natuur in. Een gebied dat dateert van de vroege IJstijd en sinds 2013 de bijzondere status van UNESCO Global Geopark heeft. Hiermee staat de Hondsrug als een van de weinige plekken in Nederland op de prestigieuze werelderfgoedlijst van UNESCO en behoort het tot de selecte groep van 120 geoparken in de wereld.

 

Van cultureel tot avontuurlijk, van ontspannen tot sportief en van leerzaam tot vermakelijk. Drenthe biedt oneindige mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. De provincie biedt oneindige wandel- en fietsroutes en uiteenlopende attractieparken. Ook kunt u er prachtig paardrijden en golfen. Drenthe is vele bezienswaardigheden en attractieparken rijk waarvan velen op korte afstand van Familieresort PUUR Exloo liggen.

Familieresort PUUR Exloo

PUUR Exloo staat voor een unieke beleving: genieten van het prachtige UNESCO natuurgebied, de luxe vakantievilla's, een restaurant en zwembad in PUUR Exloo-sfeer en een ongekend hoog serviceniveau. Verspreid over het resort zijn diverse natuurlijke speel- en belevingsplekken voor jong en oud. Waaronder een kapschuur (overdekte speelvoorziening), lammetjesweide, een klimbos en een pluktuin. De fiets- en wandelpaden op het resort zijn direct aangesloten op de paden erbuiten, waarmee het de ideale start en finish is voor prachtige wandel- en fietstochten. Gedurende het jaar worden er allerlei 'pure' evenementen georganiseerd waarbij je de natuur en de omgeving samen kunt beleven. Door de ruimtelijke, autoluwe opzet van het planconcept is er veel privacy in en om de villa's.

Villatypes

Per deelgebied kunt u kiezen uit verschillende luxe villatypes. De villa's variëren in grootte en architectuur. De villa's in fase 1 zijn in verkoop!

 • Direct gelegen naast UNESCO-natuurgebied
 • Keuze uit drie rietgedekte villatypes met eigen wellness
 • Unieke verhuurformule met gegarandeerd rendement
 • Hotelfaciliteiten & services reeds aanwezig
 • Prijs v.a. € 300.000 v.o.n. exclusief BTW

6 persoons Heuvelrugvilla

Deze royale rietgedekte villa biedt ruimte voor 6 personen en is geïnspireerd op de typisch Drentse architectuur die u in de omgeving van het resort ziet. De villa is opgetrokken uit donker gebeitst hardhout en authentieke gevelstenen met een traditionele uitstraling. De robuuste rieten kap geeft de villa een sfeervolle, landelijke uitstraling. Het sluit aan bij de doelstelling van het PUUR Exloo – concept: thuis voelen!

 

Kenmerken:

 • Inhoud 403 m3
 • Oppervlakte 113 m2
 • Drie slaapkamers, waarvan één op de begane grond
 • Twee badkamers
 • Sauna
 • Prijs vanaf € 300.000,-- v.o.n. exclusief BTW

8 persoons Heuvelrugvilla

Deze indrukwekkende rietgedekte villa biedt ruimte voor 8 personen en is geïnspireerd op de typisch Drentse architectuur die u in de omgeving van het resort ziet. De villa is opgetrokken uit donker gebeitst hardhout en authentieke gevelstenen met een traditionele uitstraling. De robuuste rieten kap geeft de villa een sfeervolle, landelijke uitstraling. Het sluit aan bij de doelstelling van het PUUR Exloo – concept: thuis voelen! Door het royale overstek kunt u heerlijk overdekt buiten op het terras zitten.

 

Kenmerken:

 • Inhoud 461 m3
 • Oppervlakte 122 m2
 • Drie slaapkamers en een bedstee, waarvan één op de begane grond
 • Drie badkamers
 • Sauna
 • Prijs vanaf € 385.000,-- v.o.n. exclusief BTW

10 persoons Heuvelrugvilla

Deze exclusieve rietgedekte villa biedt ruimte voor 10 personen en is uniek in Nederland! Door zijn bijzondere architectuur, speelse ligging tegen de heuvel aan, biedt deze rietgedekte villa alles en meer voor een onvergetelijk verblijf met familie en vrienden. De villa is opgetrokken uit donker gebeitst hardhout, natuursteen en authentieke gevelstenen met een traditionele uitstraling. De robuuste rieten kap geeft de villa een sfeervolle, landelijke uitstraling. Het sluit aan bij de doelstelling van het PUUR Exloo – concept: thuis voelen!

Kenmerken:

 • Inhoud 568 m3
 • Oppervlakte 145 m2
 • Vier slaapkamers en een bedstee
 • Vier badkamers
 • Souterrain Vide
 • Prijs vanaf € 540.000,-- v.o.n. exclusief BTW

 

De virtuele rondleiding is gemaakt door Aerial Promos.

Unieke investeringsmogelijkheden

Door de combinatie van pure beleving, bijzondere ligging, luxe vakantievilla’s van hoogwaardige bouwkwaliteit, top hotelfaciliteiten- en services en een unieke verhuur & beheerformule vormt dit exclusieve Familieresort een absoluut nieuwe level in parkrecreatie in Nederland. Een level dat garant staat voor een waardevolle, maar vooral ook waardevaste belegging.

 

Voor Familieresort PUUR Exloo bieden we u bovendien nog meer zekerheid door een gegarandeerd rendement. Een gegarandeerd rendement is een aantrekkelijk alternatief voor aandelen, obligaties of lage rentes op spaarrekeningen.

Verkoopinformatie

Heeft u belangstelling in één van deze prachtige recreatievilla's? Kijk voor meer informatie en contactgegevens op de projectwebsite PUUR Exloo.