icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Emmen nieuwbouw AHOED + 15 appartementen Bargeres

Voor onze opdrachtgever Lefier uit Emmen hebben wij in de wijk Bargeres te Emmen een 5-laags gebouw gerealiseerd. De begane grond is gerealiseerd voor apotheek, huisartsen en fysiotherapeuten. Met daarboven 15 luxe appartementen. Het gebouw in het hart van de wijk Bargeres heeft de naam "De Oranjerie" gekregen. Een naam die past bij de wijk waar het Oranjekanaal een karakteristiek onderdeel van is. Het complex is gelegen aan de Mantingerbrink, dichtbij allerlei voorzieningen.

Naam
AHOED + 15 appartementen Bargeres
Plaats
Emmen
Marktsegment
Woningen en appartementen
Opdrachtgever
Lefier
Architect
Hendrik F. Klinkhamer
Constructeur
IngenieursGroep Emmen
Startdatum
Oktober 2008
Oplevering
December 2009
BVO
3.500 m2

Appartementen

De 15 appartementen zijn zeer royaal van opzet. Via de hal komt u in de riante woonkamer, die direct toegang heeft tot het balkon. Het toilet bevindt zich in de hal van het appartement. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling met een gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken, voor extra provisieruimte. Alle 15 appartementen zijn voorzien van twee slaapkamers en een badkamer voorzien van douchehoek, wastafel en bad. Tevens is het appartement voorzien van een aparte wasruimte voor de wasmachine en wasdroger.