icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Emmen nieuwbouw 37 woningen Delftlanden, La Rocca

Aan de zuidwestzijde van Emmen, centraal gelegen tussen het centrum, de A37 en N34 ligt de nieuwste woonwijk van Emmen, Delftlanden. Een nieuwe woonwijk waar in de komende jaren meer dan 1500 woningen worden gerealiseerd. Door de ligging van deze aantrekkelijke groene woonwijk heeft u zowel de gemakken van de stad als de recreatieve mogelijkheden van het buitengebied binnen handbereik.

Naam
37 woningen Delftlanden, La Rocca
Plaats
Emmen
Marktsegment
Woningen en appartementen
Opdrachtgever
Bouwfonds MAB Ontwikkeling BV
Architect
Mix Architectuur
Constructeur
Alferink - van Schieveen
Prijsvorming
Bouwteam
Prijsklasse
€3.700.000
Startdatum
Februari 2007
Oplevering
Oktober 2007
Bouwsysteem
Traditioneel
Oppervlak
5,4 x 8,48 basis 5,4 x 10,48 verlenging m2
Inhoud
340 m3
BVO
138,74 m2
Stramienmaat
5,7 x 9,2 basis

La Rocca

Type La Rocca is een statige eigentijdse woning en kenmerkt zich van buiten door verticale penanten, een forse dakopbouw en een voorname bordes trap. Binnen valt de woning op door zijn breedte en het extra hoge plafond van de woonkamer, doordat de begane grond split level wordt uitgevoerd. Een volwaardige tweede verdieping maakt dit herenhuis helemaal compleet. Alle woningen hebben een fraaie ligging met een riant uitzicht over de Oude Delft met z'n groenomzomingen.