icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Emmen nieuwbouw 18 appartementen Minister Kanstraat

Voor onze opdrachtgever PC Vastgoedontwikkeling hebben wij, in samenwerking met Reitsma Drachten, in het centrum van Emmen een appartementencomplex met 18 appartementen gebouwd. Het complex is gelegen aan de Minister Kanstraat, direct achter de Hema en grenzend aan Dierenpark Emmen. Het betreft een locatie tussen de authentieke wijk Oud Allee en het centrum van Emmen. Het appartementencomplex bestaat uit 3 bouwlagen en deels uit 4 bouwlagen met een parkeerkelder.

Naam
18 appartementen Minister Kanstraat
Plaats
Emmen
Marktsegment
Woningen en appartementen
Opdrachtgever
PC Vastgoedontwikkeling BV
Architect
AAS Architecten
Prijsvorming
Bouwteam
Startdatum
Juni 2010
Oplevering
November 2011

Appartementen

Het project bestaat uit 18 appartementen, variërend tussen de 100 m² en 170 m², met 2 of 3 slaapkamers. De appartementen op de begane grond zijn voorzien van een riant terras. Overige appartementen zijn voorzien van een balkon of dakterras. Het complex heeft twee entrees (twee traphuizen met lift), voor de bereikbaarheid van de appartementen. Onder het gebouw bevindt zich een parkeerkelder.