icon-arrow-right
HomeProjecten Emmen | Delftlanden | 15 XXL Woningen

Emmen | Delftlanden | 15 XXL Woningen

types Zuidenveld en Oostereind

Koenen Bouw realiseert in de wijk Delftlanden in Emmen een nieuw woningbouwproject. In deze jonge wijk, die volop in ontwikkeling is, worden 15 nieuwe XXL woningen gebouwd aan de Kamperfoeliewal en Klimopwal. Deze woningen zijn door 12WAT architecten uit Assen ontworpen. De woningen onderscheiden zich van het huidige woningaanbod van Emmen doordat zij onder andere geschikt zijn voor grote (samengestelde) gezinnen.

XXL Woning

Vijf, zes of zelfs meer gezinsleden in één huishouden is tegenwoordig heel normaal. Deze nieuw te bouwen (gasloze) woningen aan de Kamperfoeliewal en Klimopwal zijn door hun omvang zeer geschikt voor deze gezinnen. Voor ieder een eigen kamer of juist hele grote loft-achtige slaapkamers. In de basis zijn deze woningen uitgevoerd met zes slaapkamers en twee badkamers. Een ruime woning op een ruimtelijke plek!

 

Bekijk deze woningen ook op www.wonenindedelftlanden.nl

Sanitair

In de basis worden de woningen opgeleverd met standaard badkamers voorzien van een hangend toilet, wastafel met spiegel en een douche met thermostaatkraan. Het toilet op de begane grond is voorzien van een fonteintje en een hangend toilet. Het standaard tegelwerk van de wand is wit van kleur met afmetingen van 20 x 40 cm.

Bij onze specialist krijgt u de mogelijkheden uw wensen door te geven op het gebied van sanitair. Hier wordt u door professionals geholpen die beschikken over alle kennis met betrekking tot de afwerking van uw woning.

Uiteraard kunt u ook zelf keuzes maken om de badkamer en toilet naar eigen wensen in te delen, deze bespreekt de showroom graag met u in een persoonlijk gesprek.

Keuken

De premium supplier voor onze keukens is Voortman Keukens. Zij zijn bekend met allerlei woningtypen & kenmerken en kunnen u daardoor perfect begeleiden naar de ideale situatie die bij u past als bewoner en uw nieuwe woning. Bovendien bent u gegarandeerd van een zeer goede service, vakkundige montage én een plezierige behandeling.

Interesse?

De eerste vijf XXL-woningen zijn inmiddels opgeleverd.
De verkoop van de tweede serie is gestart!

Voor informatie kunt u terecht bij Woonaccent Makelaars Emmen.

Bezoekadres | Westerstraat 43 in Emmen

Telefoonnummer | +31 591 64 71 70

Feiten & cijfers

+