icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Wil jij ook wonen in een heerlijke groene omgeving, maar dan wel met het wooncomfort van een modern en luxueus appartementencomplex? Neem dan snel een kijkje op www.delftstaete.nl want de interessefase voor dit prachtige project is gestart!

Duurzaam met comfort

Koenen Bouw ontwikkelt en realiseert met Delft Staete 35 appartementen in de wijk Delftlanden Emmen in samenwerking met Gemeente Emmen. Een appartementengebouw met ruimte voor groen, duurzaamheid en circulariteit. Dat zie je aan het ontwerp van SACON Architecten met een prachtige binnentuin.

In de gewilde wijk Delftlanden, tussen het Hemrikkwartier en het Kallertkwartier worden binnenkort 35 moderne appartementen gerealiseerd. Je hebt keus uit maar liefst 7 verschillende types. Elk appartement is gasloos en uitstekend geïsoleerd, waardoor jouw energiekosten gunstig uitpakken!

De luxueuze appartementen, met een woonoppervlakte van circa 80 tot 130 m2, worden ondergebracht in een modern U-vormig gebouw met groene binnentuin. Dankzij de grote raampartijen is het lekker licht in huis. De balkons hebben een riant formaat. En wat helemaal prettig is: de appartementen worden uitgevoerd met luxe sanitair, vloerverwarming en vloerkoeling.

Benieuwd of één van de appartementen aan al jouw wensen voldoet? Meld je dan aan via www.delftstaete.nl. Of kom langs op 11 februari 2023 bij Rabobank Emmen tijdens ons start verkoopevent! Verkoopmakelaar is Ten Wolde Makelaars