icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Dalerpeel

Vol trots kunnen wij mededelen dat Koenen Bouw van Domesta opdracht heeft gekregen voor de herstructurering van de Prinses Wilhelminalaan en Nassaulaan in Dalerpeel. Het betreft het slopen van 36 woningen en het ontwerpen en realiseren van 26 levensloopbestendige nieuwbouwwoningen. Door middel van een soft selection heeft Koenen Bouw samen met haar ketenpartners: DAAD architecten, Zuidema Groep, bureau 1232 en Niemeijer installatietechniek de opdracht van Domesta gekregen.   Na de presentatie en de vragenronde werd er door Domesta, de bewoners en de bewonerscommissie unaniem gekozen voor Koenen Bouw. WIj danken Domesta en de bewoners voor het vertrouwen in Koenen Bouw en zien de verdere samenwerking als team met vertrouwen tegemoet.   Vol trots en met veel en met veel enthousiasme zullen werken aan dit project.

Begin dit jaar (2017) is de eerste fase succesvol opgeleverd. Inmiddels zijn we alweer druk met de voorbereidingen voor de tweede fase.