icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Coevorden nieuwbouw woningen Vosmaten

Het genot van de stad, de karakteristieke sfeer van het befaamde Limburgse witte stadje Thorn en het lommerrijke elan van de ruimte wijken van weleer. De drie elementen bepalen de sfeer van woonpark De Vosmaten te Coevorden. Veel groen, ruimte, sfeer en vooral het vriendelijke karakter van de bebouwing staan in woonpark De Vosmaten centraal.

Naam
Woningen Vosmaten
Plaats
Coevorden
Marktsegment
Woningen en appartementen
Opdrachtgever
Woningstichting Domesta en Ufkes Apeldoorn
Architect
Mulleners + Mulleners
Constructeur
Constructieadvies
Prijsvorming
Bouwteam
Contractvorm
Bouwteam
Startdatum
Maart 2004
Oplevering
April 2006
Bouwsysteem
Traditioneel

Natuurlijke aansluiting tussen oud en nieuw

De Vosmaten maakte deel uit van plan Heege Midden. Het kleinschalige woonpark is gebouwd tussen de historische vesting van Coevorden en Heege Midden. De afstand tussen de nieuwe witte wijk en het oude stadshart is zo gering, dat er sprake is van een natuurlijke aansluiting tussen oud en nieuw. Omdat er gekozen is voor een kleinschalige stedenbouwkundige structuur, zal het beeld van deze nieuwe buurt direct in harmonie zijn met het oude Coevorden.