icon-arrow-right
HomeProjecten Assen | Wellness Van der Valk Hotel

Assen | Wellness Van der Valk Hotel

Van der Valk Hotel Assen

In opdracht Van der Valk Hotel Assen bouwen we een Wellness aan het bestaande hotel, met daarin een zwembad, een fitnessruimte, een box/cardio, behandelkamers, sauna’s, hamam en zoutgrot.

 

Het project bestaat uit een in het werk gestorte betonnen kelder die ongeveer drie meter onder het maaiveld ligt. Hierin worden de installatie van het zwembad geplaatst, de LBK’s en de overige installatievoorzieningen. De begane grond bestaat uit breedplaat- en kanaal-plaatvloeren. De hoofdconstructie bestaat uit verschillende onderdelen zoals prefab kolommen, staalconstructie, betonwanden en dragende kalkzandsteenwanden.

 

We hebben diverse gevelafwerkingen in het project. Het zwembad en het fitnessgedeelte worden voorzien van vliesgevels, de Welness wordt volledig opgetrokken in natuursteen gevel met verdekte aluminium kozijnen en overige gevels worden voorzien van gevelstuc.

 

Er wordt een verbindingsgang gemaakt tussen het hotel en de Wellness. De aparte ingang aan de voorzijde van het gebouw zorgt ervoor dat de Wellness ook toegankelijk voor personen die niet in het hotel verblijven.

 

Alle daken worden uitgevoerd als mos-sedum daken. Het tegel- en schilderwerk zal door Van der Valk zelf worden uitgevoerd.

+