icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Assen realisatie 12 royale eengezinswoningen Kloosterveste

Aan de Oosterwal in Kloosterveste bij Assen heeft Koenen Bouw een nieuwbouwplan ontwikkeld met 12 royale eengezinswoningen. De woningen kenmerken zich door de 6 ruime slaapkamers, 2 badkamers , een bijkeuken op de verdieping en een dakterras.   Kijk voor meer informatie op Funda, of neem contact op met Oosting Makelaars, 0592 31 01 44.              

XXL wonen

De woningen zijn met name ontwikkeld voor grote gezinnen. Extra aandacht is besteed aan de keuzevrijheid in het tuin of watergericht wonen. Op de begande grond biedt de woning een mooie gelegenheid om u in alle rust af te zonderen middels suitedeuren.

 

Er worden maar liefst 6 slaapkamers gerealiseerd, waarbij op elke slaapverdieping een badkamer komt. Op de tweede verdieping heeft men de keuze voor een dakterras op het noorden of op het zuiden.

 

In de basis wordt een garage toegepast, maar de ervaring leert dat deze vaak niet gebruikt wordt voor een auto. Wij hebben daarom gekeken (middels een enquete) hoe deze ruimte het best benut kan worden bij gezinnen met meer kinderen. Zo is er een ruimte bedacht waar voldoende ruimte is voor de fietsen, een bergruimte voor de schoenen, jassen en tassen om vervolgens de keuken in te stappen om aan de eettafel  of keukenbar de dag door te nemen met het hele gezin.

 

Binnen de ring  van Kloosterveste, met alle voorzieningen bij de hand en met water voor het huis, zal het hier heerlijk familiair wonen worden.