icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Assen I De Velduil

In Assen-oost ontwikkelden en realiseerde we 8 fijne en energieneutrale woningen aan de Velduil.  

Dit is BENG en NOM wonen!

Koenen Bouw ontwikkelt een energiezuinig Nieuwbouwplan met 12 woningen aan de Koekoekstraat in Assen, bestaande uit twee-onder-één-kap woningen en rijwoningen. 

 

BENG staat voor Bijna EnergieNeutraal Gebouw en NOM voor Nul-op-de-Meter. In een BENG-NOM woning is nergens tocht. Het huis is stil, het binnenklimaat gezond met een energierekening waar je waarschijnlijk erg blij van wordt. Woon je BENG-NOM, dan woon je in een innovatief energiezuinige woning die bijna geen CO2 uitstoot heeft. Dat komt door de isolatie en technieken die worden gebruikt om jouw huis van warmte en stroom te voorzien. Bovendien gebruiken we zoveel mogelijk duurzame bouwmaterialen, zoals verantwoord gekapt hout. Een BENG-NOM huis is zeer energiezuinig, het voldoet nu al aan de energie-eisen voor 2020. Goed voor het milieu, je portemonnee en het wooncomfort.

 
Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Groenhout Makelaardij, 0592 461 202 of met Oosting Makelaars, 0592 310 144.