HomeProjecten Assen oost

Assen oost

Wonen aan de rand van het centrum van Assen, in een duurzaam, betaalbaar en comfortabel ZEN-huis. Lijkt jou dat wat? De huizen worden onder fraaie architectuur gebouwd en hebben een fijne tuin met garage of zonnecarport.

 

Koenen Bouw ontwikkelt een Zeer Energiezuinig Nieuwbouwplan met 12 woningen aan de Koekoekstraat in Assen, bestaande uit twee-onder-één-kap woningen en rijwoningen. Via de website www.zenwoneninassen.nl kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

Dit is ZEN wonen

 

ZEN staat voor Zeer Energiezuinige Nieuwbouw, dit zijn energieneutrale of zelfs energieleverende woningen. In een ZEN woning is nergens tocht. Het huis is stil, het binnenklimaat gezond en de energierekening hooguit enkele tientjes. Woon je ZEN, dan woon je in een ultiem energiezuinige woning die bijna geen CO2 uitstoot heeft. Dat komt door de isolatie en technieken die worden gebruikt om jouw huis van warmte en stroom te voorzien. Bovendien gebruiken we zoveel mogelijk duurzame bouwmaterialen, zoals verantwoord gekapt hout. Een ZEN huis is zeer energiezuinig, het voldoet nu al aan de energie-eisen voor 2021. Over vijf jaar is dus alle nieuwbouw ZEN. Goed voor het milieu, je portemonnee en het wooncomfort.

 

Kijk voor meer informatie over het plan op www.zenwoneninassen.nl nl of neem contact op met Groenhout Makelaardij, 0592 461 202 of met Oosting Makelaars, 0592 310 144

Feiten & cijfers

+