icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Assen | Kloosterveste

Super vooruitstrevend met energie omgaan in je nieuwe huis. Dat kan, in deze nieuwbouw in Assen. Nu in de verkoop, nog een enkeling te koop.   Kloosterveste gaat BENG! Verantwoord leven in een huis dat klaar is voor de toekomst | Naast Nul Op de Meter (NOM) zijn deze, erg grote, huizen ook nog een keertje Bijna Energieneutraal (BENG).

11 grote huizen in Kloosterveste | Assen

In het sfeervolle hart van Kloosterveste te Assen gaat Koenen Bouw 11 grote huizen realiseren aan de Oostergracht en Oosterwal. De Assense architecten van 12WAT tekenden voor het ontwerp.

We hanteren uiterst duurzame bouwmaterialen met een zo klein mogelijke milieubelasting. De vloeren, gevels en dak zijn met aandacht voor hoogwaardige kierdichting en driedubbelglas extra goed geïsoleerd.

Met gebruik van PV-panelen, een luchtwarmtepomp, een energiezuinig balansventilatiesysteem en nog veel meer technische energiebesparende items zijn deze huizen klaar voor een gasloze toekomst.

 

Kortom: Een aangename plek waar je graag thuiskomt op een prachtige locatie.