icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Assen | 67 woningen Asselyn

Heerlijk wonen dichtbij het centrum van Assen in de nieuwe wijk Asselyn; Op het Veemarktplein realiseerden wij 67 nieuwbouwwoningen in allerlei varianten. Van stadsvilla’s tot hofwoningen en enkele appartementen en lofts. Binnen enkele minuten op het station, in de schouwburg, in het winkelcentrum of op het terras; het Veemarktplein is het ideale startpunt.

Het project

Dichtbij het stadshart van Assen, aan het Veemarktplein, ontwikkelde Loostad Ontwikkeling (een VolkerWessels onderneming) de nieuwe stadswijk Asselyn Assen. Aan het Veemarktplein en langs de Industrieweg bouwden Koenen Bouw in de afgelopen jaren 67 woningen. Deze architectuur van de woningen is gebaseerd op de historie van Assen. Zo zijn de Stadsvilla's met 3 en 4 woonlagen geinspireerde op de pakhuizen die aan het einde van de negentiende eeuw werden gebouwd. Op de hoeken van het nieuwbouwplan komen enkele appartementen en lofts. Het autoluwe gedeelte is een prachtige plek voor de hofwoningen in een eind 19e eeuwse stijl, bestaande uit twee woonlagen met kap. Zo biedt Asselyn een fijne woning voor jong en oud, huurder of koper met elk hun eigen woonwensen!

Interesse?

Voor meer informatie kunt u de projectwebsite bezoeken of contact openemen met:

 

Lamberink Nieuwbouwmakelaars

Linda Uiterwijk

0592 - 33 84 10 | nieuwbouw@lamberink.nl

 

Huiting Schoon

Bram Schoon

0592 - 39 03 21 | info@huitingschoon.nl