icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Koenen Bouw, een VolkerWessels onderneming

Wij zijn een dochteronderneming van VolkerWessels. Hierdoor hebben wij altijd de beschikking over de kennis en ervaring van een sterke en degelijke bouworganisatie en is zij een zeer betrouwbare partner bij projecten. Ook kunnen wij bij complexe projecten de uitgebreide expertise van VolkerWessels optimaal benutten. Deze expertise valt binnen de divisies Bouw & Vastgoed, Infrastructuur en diverse specialismen.

Een solide basis

VolkerWessels biedt ons een financieel gezonde basis. Dat geeft ook onze opdrachtgevers zekerheid; we staan stevig en houden vanuit onze continuiteit  de risico's waarmee bouwen gepaard gaat, onder controle. Wij ontwikkelen en realiseren bouwopgaves voor opdrachtgevers, maar ook voor eigen rekening en risico. Dat doen we vanuit deze solide basis. 

Kracht van VolkerWessels

De kracht van VolkerWessels ligt onder andere in uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines, de samenwerking bij multidisciplinaire en integrale projecten, een goede geografische spreiding, een solide financiële positie en gemotiveerde en deskundige medewerkers. VolkerWessels is een familiebedrijf, met een sterke focus op toekomstbestendheid en kansen voor de komende generaties. Dat zie je terug in de manier waarop wij werken, de aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers en de aandacht die er is voor thema's als sport en omgeving. 

Zelfstandig en regionaal

Alle deelnemingen binnen VolkerWessels functioneren als zelfstandige ondernemingen met een eigen winst- en marktverantwoordelijkheid en maken onderdeel uit van een hecht, intern netwerk. VolkerWessels heeft bewust gekozen voor een decentrale organisatie, waarmee het ondernemerschap vanuit de regionale binding in de bedrijven gestimuleerd wordt.

Klik hier voor meer informatie over VolkerWessels.