icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Koenen Bouw, een 100% VolkerWessels onderneming

Wij zijn 100% dochter van VolkerWessels. Hierdoor hebben wij altijd de beschikking over de kennis en ervaring van een sterke en degelijke bouworganisatie en is zij een zeer betrouwbare partner bij projecten. Ook kunnen wij bij complexe projecten de uitgebreide expertise van VolkerWessels optimaal benutten. Deze expertise valt binnen de divisies Bouw & Vastgoed, Infrastructuur en diverse specialismen.

Financieel

Daarnaast biedt VolkerWessels ons een financieel gezonde basis. Hierdoor kan de ontwikkeling en regie van bouwprojecten zoals woningen en kantoren in een combinatie plaatsvinden, maar zeker ook voor eigen risico worden gerealiseerd. 

Kracht van VolkerWessels

De kracht van VolkerWessels ligt onder andere in uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines, de samenwerking bij multidisciplinaire en integrale projecten, een goede geografische spreiding, een solide financiële positie en gemotiveerde en deskundige medewerkers. 

Werkmaatschappijen

De werkmaatschappijen functioneren als zelfstandige ondernemingen met een eigen winst- en marktverantwoordelijkheid en maken onderdeel uit van een hecht, intern netwerk. VolkerWessels heeft bewust gekozen voor een decentrale organisatie, waarmee het ondernemerschap in de onderliggende bedrijven gestimuleerd wordt.

 

Klik hier voor meer informatie over VolkerWessels.