icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 01 juli 2022

Start verkoop I Happy Hazelaarwal Delftlanden

Happy Hazelaarwal, ons nieuwe project in Delftlanden Emmen is in verkoop! Het nieuwbouwproject is gesitueerd in de wijk Delftlanden, met uitzicht op het groen en ook nog eens grenzend aan het Noordbargerbos! In totaal worden er acht woningen gerealiseerd. Twee riante vrijstaande woningen met een erker en zes twee-onder-een-kapwoningen.

Zes twee-onder-een-kapwoningen en twee vrijstaande exemplaren. Komt het ontwerp je enigszins bekend voor? Dat kan kloppen! Soortgelijke woningen aan het Strangkwartier en Hemrikkwartier (voorin de wijk) hebben wij eind juni opgeleverd.
In basis tellen de woningen, naast een woonkeuken en woonkamer, 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. De tweede verdieping is naar eigen wens in te delen. Een dakraam zou daar met gemak voor een vierde slaapkamer zorgen. Of voor een thuiskantoor, sportruimte, of speelzolder. Plek genoeg!

Benieuwd of dit jouw happy place kan worden? Maak snel een afspraak met onze verkopend makelaar Woonaccent Makelaars Emmen. Zij vertellen jou graag wat er allemaal mogelijk is.