icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 06 juli 2022

Start verkoop Helmbloemwal Delftlanden Emmen

Aan de Helmbloemwal in de wijk Delftlanden bouwen wij 6 levensloopbestendige woningen. De verkoop van deze woningen is gestart!

Vrijstaand en levensloopbestendig

Na de succesvolle realisatie van de levensloopbestendige woningen aan de Klimopwal in Wonen In De Delftlanden is nu de verkoop gestart van nog eens 6 vrijstaande levensloopbestendige woningen type Helmbloem en Zwanenbloem.

Deze levensloopbestendige woningen zijn ideaal voor senioren, maar ook geschikt voor kleine gezinnen. Op de begane grond is een compleet woonprogramma aanwezig en een slaapkamer met badkamer. Maar ook op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers. 
Heeft u een kantoor aan huis? De slaapkamer beneden of op de verdieping zijn uitermate geschikt als werkkamer te gebruiken. Kortom; een woning met veel mogelijkheden!

De woning heeft een fraaie indeling. U stapt vanuit de woonkamer door de openslaande tuindeuren zo uw tuin in. De keuken is aan de voorzijde gelegen.
In de achtertuin bevindt zich een berging en u kunt parkeren op eigen terrein. Gasloos wonen met een compleet woonprogramma op de begane grond!

Wilt u meer informatie over deze woningen? Start-box Makelaars in Emmen voorziet u van de verkoopdocumentatie en staat klaar om uw vragen te beantwoorden.