icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 21 november 2023

GOED NIEUWS | Delft Staete

Wegens de succesvolle verkoop van de appartementen van het project Delft Staete kunnen we nu hardop zeggen dat Delft Staete gebouwd gaat worden. De verwachting is dat in mei 2024 de schop in de grond gaat!

Wie wil er nou niet wonen in een heerlijke groene omgeving, maar dan met het wooncomfort van een modern en luxueus appartementencomplex?!

Dit kan in de Deltlanden! Op de website www.delftstaete.nl kun je zien welke appartementen er nog beschikbaar zijn. Is het appartement van jouw voorkeur nog beschikbaar? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de makelaars van Ten Wolde Makelaars te Emmen. Zij adviseren je graag over de mogelijkheden. 

Duurzaam = extra lenen

Wist je dat de allernieuwste hypotheeknorm ook zeer aantrekkelijk is? Meer lenen voor een woning bij een duurzame keuze. De appartementen van Delft Staete zijn energieneutraal en beschikken over energielabel A++++. Dit kan er al voor zorgen dat je tussen de € 20.000,- en € 40.000,- extra kunt lenen.

Voordelen nieuwbouw
Het fijne aan nieuwbouw is natuurlijk dat jij de eerste bewoner bent!  Alles is helemaal nieuw en precies zoals jij dat wil. Nu de bouw nog niet is gestart heb je nog de mogelijkheid het appartement zelf aan te passen naar jouw wensen. Denk hierbij aan de indeling en inrichting van de keuken en de badkamer. Zodra de bouw (en de werkvoorbereidingen) van de appartementen in volle gang is, zijn die mogelijkheden beperkt.