icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 15 december 2022

Safety Culture Ladder I weg omhoog ingeslagen

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling Noord maakt de stap op de Veiligheidsladder naar Trede 3! In navolging van zusterbedrijven binnen de divisie Bouw en Vastgoedontwikkeling van VolkerWessels mogen ook de drie bedrijven onder de Noordelijke vlag zich gecertificeerd noemen. Koenen Bouw in Emmen, Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf in Groningen en Reitsma Bouw in Drachten Na een aantal intensieve weken met audits, interviews & bouwbezoeken zijn wij gisteren gecertificeerd voor trede 3 van de Safety Culture Ladder (Veiligheidsladder).

Score van 87%

Voor de audits hebben er bouwplaats bezoeken plaatsgevonden op de volgende bouwlocaties:

• Nieuwbouw multifunctionele accommodatie De Tirrel in Winsum
• Nieuwbouw appartementencomplex het Boegkwartier (Wonen met een Plus) in Delfzijl
• Nieuwbouw recreatie woningen PUUR Exloo in Exloo
• Uitbreiding Van der Valk Hotel in Emmen
• Nieuwbouw appartementencomplex Huis aan de Haven Middelsee in Leeuwarden

Met deze stap op de SCL laten we zien dat veiligheid bij ons allemaal tussen de oren zit en in ons dagelijkse werk zichtbaar wordt. We zijn bewust bezig met het continu verbeteren van onze werkwijze en dat sluit mooi aan bij het VolkerWessels WAVE-programma (Wees Allert Veiligheid Eerst)

Met een gemiddelde score 87% scoren we ruim op trede 3. En daar mogen wij trots op zijn!