icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 06 juni 2019

Open dag Zwembad Aquarena | Zaterdag 15 juni

Wilt u alvast een kijkje komen nemen bij het nieuwe zwembad in Emmen? Dat kan op zaterdag 15 juni tijdens de Dag van de Bouw. U bent van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom op de Meerdijk (Stadionplein 23) in Emmen. Door deel te nemen aan een puzzeltocht maken bezoekers kans op een 3-maandenabonnement, waarmee ze drie maanden gratis onbeperkt recreatief kunnen zwemmen.   Op deze dag is er een gezellige Caribische sfeer in het zwembad. Volg met de klanken van steeldrums de puzzelroute langs het recreatiebad, doelgroepenbad en het wedstrijdbad. Tijdens de route zijn er diverse leuke activiteiten zoals: badeendjes vissen voor de kinderen, een foto met een Caribisch tintje te ontvangen en voor verkoeling wordt ook gezorgd: een gratis ijsje. Ook kunt u informatie krijgen over het ontwerp en de bouwwerkzaamheden van Aquarena. Reserveert u deze datum alvast in uw agenda? U bent van harte welkom!

Projectinformatie

In opdracht van Gemeente Emmen bouwt Koenen Bouw het nieuwe zwembad. Een prachtig ontwerp van Wind Design + Build. Het nieuwe Aquarena krijgt drie baden. Een 25 meter wedstrijdbad met acht banen. Een bad met beweegbare bodem met een klimwand, duikplank en een groot (televisie)scherm. In dit bad kunt u Aquasporten, trimzwemmen, recreatief zwemmen en zwemlessen volgen. Het derde bad is het recreatiebad met glijbanen, een Doe&Ontdekgedeelte voor kleintjes en wellness-voorzieningen (sauna, infraroodcabine en stoomcabine).

 

21 september is het zover, dan openen de deuren van het nieuwe zwembad!

Dag van de Bouw 2019