icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 16 mei 2019

Open dag Zwembad Aquarena | Zaterdag 15 juni

De bouw van het nieuwe Aquarena op de Meerdijk is in volle gang. In september is het zover, dan openen de deuren van het nieuwe zwembad. Wilt u alvast een kijkje komen nemen? Dat kan op zaterdag 15 juni tijdens de Dag van de Bouw. U bent van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom op de Meerdijk (Stadionplein 23) in Emmen. Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten. Reserveert u deze datum alvast in uw agenda?

In opdracht van Gemeente Emmen bouwt Koenen Bouw het nieuwe zwembad. Een prachtig ontwerp van Wind Design + Build.

Het nieuwe Aquarena krijgt drie baden. Een 25 meter wedstrijdbad met acht banen. Een bad met beweegbare bodem met een klimwand, duikplank en een groot (televisie)scherm. In dit bad kunt u Aquasporten, trimzwemmen, recreatief zwemmen en zwemlessen volgen. Het derde bad is het recreatiebad met glijbanen, een Doe&Ontdekgedeelte voor kleintjes en wellness-voorzieningen (sauna, infraroodcabine en stoomcabine).