icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 14 juni 2018

Nieuwbouw zwembad Emmen vordert

Het werk aan het nieuwe zwembad Emmen vordert zichtbaar. De kelder- en zwembadvloeren zijn grotendeels gestort. Ook de kelderwanden zijn voor het merendeel geplaatst. Vanuit de lucht is pas goed te zien hoe groot het geheel wordt. Het betonwerk tot en met de begane grondvloeren zijn voor de bouwvak gereed.

In opdracht van Gemeente Emmen realiseert Koenen Bouw het nieuwe zwembad. Het nieuwe zwembad omvat drie baden; een wedstrijdbad met acht banen, een doelgroepenbad en een recreatiebad. Daarnaast worden er ook kleedruimtes, douches en kantoren gerealiseerd. Het nieuwe zwembad wordt gebouwd op de Meerdijk in Emmen (naast het voetbalstadion van FC Emmen). Door slim gebruik te maken van deze locatie hoeven er geen extra parkeervoorzieningen te worden aangelegd. Naast een aantal glijbanen en waterspeeltoestellen komt er een unieke klimwand in het doelgroepenbad.