icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 mei 2018

Nieuwbouw Borgerhof open voor publiek tijdens Dag van de Bouw

Op zaterdag 2 juni is iedereen van harte welkom om tijdens de Dag van de Bouw het nieuwbouwproject Borgerhof te bekijken. Van 10.00 tot 16.00 uur zetten Woonservice, Zorggroep Tangenborgh en Koenen Bouw de bouwplaats van de nieuwbouw Borgerhof open voor het publiek. De toegang is gratis en er valt een hoop te beleven voor jong en oud. U bent van harte welkom aan de Grote Brink 2 in Borger.

Aan de rand van Borger bouwt Koenen Bouw in opdracht van woningcorporatie Woonservice en Zorggroep Tangenborgh een nieuw, modern wooncomplex bestaande uit 86 appartementen en diverse algemene ruimten. De eerste bewoners zullen in oktober 2018 hun intrek nemen in het nieuwe appartementencomplex. Meer informatie over de nieuwbouw is te vinden op www.nieuwbouwborgerhof.nl.

Wat is er te doen?

Tijdens de Dag van de Bouw kunt u niet alleen zien hoe ver de bouw gevorderd is, maar krijgt u van de medewerkers van Koenen Bouw en Woonservice ook uitleg over hoe de bouw in z’n werk gaat. Natuurlijk wordt er nog steeds veel handwerk door echte vakmensen verricht, maar achter de bouw gaat ook een wereld aan innovatieve producten en processen schuil waarin met de modernste technologieën en technieken wordt gewerkt. Ook zijn er leuke activiteiten zoals de Borgerhof Quiz inclusief Rad van Avontuur en de interactieve presentatie ‘Borgerhof: van tekening tot realisatie’. En kinderen kunnen hun vakman skills ontdekken in de vorm van leuke opdrachten of zich vermaken op het springkussen.

Meer weten over wonen in de nieuwe Borgerhof

Zorggroep Tangenborgh is zaterdag 2 juni de hele dag aanwezig om u meer te vertellen over de woningen en hoe u hiervoor in aanmerking komt.

Komt u met de auto?

Dan kunt u parkeren op de parkeerplaats aan de Eskant. De parkeerplaats is met routeborden aangegeven.

Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de branchevereniging van bouw- en infrabedrijven. Eén keer per jaar stellen de aangesloten leden hun mooiste en meest bijzondere bouwplaatsen open voor het publiek. Vorig jaar trok de Dag van de Bouw meer dan 68.000 bezoekers. Kijk voor meer informatie of andere 130 opengestelde locaties op www.dagvandebouw.nl.