icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 11 december 2023

INLOOPMIDDAG EN OPEN HUIS | Delftlanden

In 2024 gaan wij de bouw van een drietal nieuwe projecten in de Delftlanden opstarten, te weten ‘Delft Staete’ (35 energieneutrale appartementen), ‘Delft Kwartier’ (zes twee-onder-een-kapwoningen) en ‘Dromen in de Delftlanden’ (vijf vrijstaande woningen).

Momenteel is het project aan de Hazelaarwal (verderop in de wijk) in de afrondende fase. De vrijstaande woningen die hier vóór de kerstdagen opgeleverd worden, zijn in basis gelijk aan de nog te bouwen nieuwbouwwoningen aan het Mars- en Hemrikkwartier. Een mooi moment voor een Open Huis! Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom!

OPEN HUIS | “KOM NIEUWBOUW PROEVEN!” Heb je interesse in een vrijstaande nieuwbouwwoning? En ben je benieuwd hoe jouw nieuwbouwwoning er straks in het ‘echt’ uit kan zien? Voor de vrijstaande woningen van ons project Dromen in de Delftlanden organiseren wij op donderdag 14 december van 14.30 uur tot 15.30 uur een OPEN HUIS in de Delftlanden! Om de beleving helemaal compleet te maken hebben we de woonkamer zelfs al voor je ingericht en staat er wat lekkers voor je klaar. Kom jij langs om nieuwbouw te proeven?

Tip! Denk eraan goed schoeisel te dragen, de bouwplaats is momenteel erg nat.

INLOOPMIDDAG | DELFT STAETE Benieuwd naar de energieneutrale appartementen met royale balkons en ‘bungalows’ in Delft Staete? Woensdag 13 december van 15.00 uur tot 16.30 uur organiseren we een inloopmiddag op het kantoor van Ten Wolde Makelaars! Kom jij langs om te onderzoeken of een appartement in Delft Staete tóch iets voor jou kan zijn? Wil jij in de tussentijd alvast bekijken wat de beschikbaarheid is van de appartementen in Delft Staete? Ga naar de website: www.delftstaete.nl.

Meer informatie over het open huis en de inloopmiddag vind je in bijgaande advertentie.