icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 26 september 2019

Kijkmiddag! | 22 woningen project Turfsteker Hollandscheveld

Afgelopen week hebben de kopers van “De Turfsteker” in Hollandscheveld de mogelijkheid gekregen om te zien hoe de bouw van hun nieuwe woningen verloopt.

IMG_2672kl.jpg

Voor de verandering waren nu wíj onderdeel van een bijeenkomst, die door de kopers zélf werd georganiseerd (in plaats van andersom).

Onderdeel van het programma was een kijkmoment op de bouwplaats. Dit stond rond 18:00 uur op het programma. Om niet met een lege maag de bouw op te gaan, werden in het dorpshuis soep met broodjes geserveerd. 

situatie 22 won.PNG

Bewonerscommissie

De kopers van het project hebben uit eigen initiatief een bewonerscommissie samengesteld, die de belangen alle bewoners behartigt. Bewoners kunnen hier niet alleen vragen aan ons stellen, maar ook vragen voor de gemeente en andere bij de bouw gerelateerde partijen. De commissie koppelt dit vervolgens aan de betrokken partij(en) terug.

Ook zijn er werkgroepjes gevormd die zich buigen over eenheid in bijvoorbeeld bestrating, schuttingen en andere erfafscheidingen. Deze worden vervolgens gezamenlijk ingekocht. Wij zijn erg blij met dit initiatief!