icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 07 juli 2022

Asselyn Assen helemaal af!

Deze week zijn de laatste 11 woningen in het project Asselyn Assen opgeleverd. In de afgelopen jaren realiseerde Koenen Bouw in opdracht van Loostad Vastgoedontwikkeling en in samenwerking met gemeente Assen deze bijzondere gebiedsopgave. Op het voormalige Veemarktterrein, ten oosten van het stadscentrum is een karakteristieke wijk ontstaan waar 67 huishoudens hun plek hebben gevonden.

Gezellig en stads

De kenmerkende architectuur, met veel details in het metselwerk, raampartijen en daklijnen geeft Asselyn een gezellige stadse indruk. Met de mix aan woningtypes is dit een plek voor zowel gezinnen, starters en kleinere huishoudens. De woningen zijn energiezuinig en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. De komende maanden wordt met de gemeente nog hard gewerkt aan de inrichting van het openbaar gebied.