icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

PlusWonen het slimme duurzame bouwconcept

Flexibel, duurzaam en betaalbaar. PlusWonen bewijst zich al jaren als slim en duurzaam bouwconcept. Maar wij willen ons blijvend onderscheiden door voortdurend te innoveren en naar de markt te luisteren. Het compleet vernieuwde PlusWonen beantwoordt aan de groeiende behoefte aan nog meer flexibiliteit en keuzemogelijkheden, zowel voor grondgebonden woningen als appartementen. Maar ook aan verdergaande duurzame wensen en eisen.

Waarom PlusWonen?

een door en door beproefd bouwconcept
beheersbaar proces
hoge bouwsnelheid
passend voor iedere ontwikkelvraag
lage bouwprijs, slimme prijsopbouw
aanpasbaar aan de duurzaamheidsambities
EPC 10% beter dan de norm, minimaal 0,54 tot energieneutraal of passiefhuis
flexibel in typologie, plattegrond en uitstraling
30% minder afval dan een traditioneel woningbouwproject

 

Ontwikkelingen met PlusWonen komen tot stand aan de hand van een overzichtelijk stappenplan. Zo is het mogelijk díe keuzes te maken die het best aansluiten op de uitgangspunten van het project met behoud van alle voordelen van PlusWonen als duurzaam bouwconcept. Het resultaat: betaalbare en duurzame woningen met een geheel eigen gezicht.

Klik hier voor de PlusWonen site.

CO2 ketenanalyse

De gehele waardeketen van PlusWonen is geanayseerd en is per schakel onderzocht hoe hoog de CO2-uitstoot werkelijk is. Zie bijlage voor de CO2 ketenanalyse.