icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Renovatie

Al vele jaren is Koenen Bouw actief op de nieuwbouw markt, maar ook op het gebied van renovatie heeft Koenen bouw ruime ervaring. Koenen bouw voert zowel projectmatige renovaties uit voor woningbouwverenigingen als ook kleine renovaties voor de particuliere tak. 

Energiezuinige woningen

Op de recentelijke ontwikkelingen met betrekking tot energiezuinige woningen speelt Koenen bouw eveneens in. Koenen bouw is als onderdeel van Volkerwessels nauw betrokken bij de verschillende initiatieven op het gebied van energieprestatie en het terug dringen van woning lasten. Recentelijk zijn in opdracht van diverse woningbouwverenigingen projectmatige renovatie uitgevoerd met als doel het creëren van meer woongenot met een lager energie verbruik. Hierbij is na de renovatie het energie label aanzienlijk verbeterd ten opzichte van bestaand.