icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Emmen | Delftlanden | 36 MorgenWoningen

In de nieuwste wijk De Delftlanden in Emmen realiseerden wij in opdracht van een belegger 36 MorgenWoningen. De wijk ligt naast het bos en er is veel ruimte voor recreatie en sport. Door zijn uitstekende ligging is de wijk goed te bereiken. Bovendien ligt het station Emmen Zuid ten zuiden van de wijk. Het station is de stopplaats voor zowel de stoptrein als de sneltrein. De huizen worden gerealiseerd conform het MorgenWonen concept.

Bouwconcept MorgenWonen

MorgenWonen is assembleren op een industrieel platform, in een supersnelle bouwtijd. Het huis wordt geassembleerd met hoogwaardige plug and play bouwonderdelen. Per dag wordt er één huis gerealiseerd. Het resultaat is een duurzame woning van hoge kwaliteit: gasloos, onderhoudsarm en energieneutraal. Binnen 10 dagen na montage van de laatste woning, de woonklare oplevering. En woonklaar is écht woonklaar, zonder de gangbare nawerking van nieuwbouw. Alle wanden zijn afgewerkt, alle vloeren zijn voorzien van vloerbedekking en het huis is uitgerust met een luxe keuken, mooie badkamer en een zonneterras wordt aangelegd tegen de achtergevel in de achtertuin. De huizen worden medio april verhuurd.