HomeProjecten Smilde 14 woningen Elzenlaan

Smilde 14 woningen Elzenlaan

Elzenlaan Smilde

Koenen Bouw ontwikkelt een nieuwbouwplan van 14 woningen op een prachtige groene locatie in Smilde.

 
Aan de Elzenlaan in Smilde, langs de Molenwijk, schuin tegenover de monumentale Villa Haegenaarskamp, ontwikkelt Koenen Bouw een kleinschalig nieuwbouwplan. Het bouwplan bestaat uit een combinatie van twee blokjes van 4 rijwoningen en 6 twee-onder-een-kap woningen.

De rijwoningen zijn met de voorzijde gericht op het bestaande wandelpad met bomen. De twee-onder-een-kap woningen staan in een kwart cirkel aan de Molenwijk. De achtertuinen van de woningen liggen aan een parkeerplein, dat via een nieuw aan te leggen brug of dam vanaf de Elzenlaan te bereiken is. De rijwoningen hebben allemaal een parkeerplaats op eigen terrein, met de mogelijkheid van een garage of carport. Alle twee-onder-een-kap woningen hebben in de basis al een garage en daarnaast een eigen parkeerplaats op het erf. Doordat alle woningen via de achterkant worden ontsloten, liggen de woningen aan de voorzijde erg mooi in het groen. De voorkant van de woningen is alleen bereikbaar via een wandelpad. Met de boodschappen kun je gewoon achterom!

 

Kijk voor meer informatie over het plan en de planning op www.elzenlaansmilde.nl of neem contact op met Oosting Makelaars, 0593 52 22 45.

kom binnen

Kom binnen!

 

Tijdens de Bouwplan Beurs op 26, 27 en 28 januari in de TT Hall in Assen waan je je in misschien wel jóuw nieuwe huis. Je kunt namelijk binnen kijken in de modelwoning van het bouwplan aan de Elzenlaan in Smilde, dat tijdens de beurs in verkoop gaat. Bestudeer de tekeningen aan onze keukentafel of plof neer op de bank en voel zo hoe het zal zijn om daar te wonen. Is dat nog niet genoeg? Dan zet je de VR-bril op en kijk je in het 3D-model van het huis.

 

‘Bij nieuwbouw vinden veel mensen het lastig om in te schatten hoe het huis er vanbinnen uit komt te zien’ aldus Noor Wit, projectontwikkelaar bij Koenen Bouw. ‘Tegenwoordig is het gelukkig helemaal niet meer zo ingewikkeld om het ontwerp dat door de architect is gemaakt uit te werken naar een 3D-model, compleet met meubels. Zo kunnen we onze kopers hun nieuwe huis laten beleven.’

 

De modelwoning is ingericht door Trendhopper en tijdens de beurs is er een styliste aanwezig voor advies. Koop je voor 1 april een huis aan de Elzenlaan? Dan krijg je een persoonlijk interieuradvies cadeau!

 

Benieuwd naar de huizen in Smilde? Kijk op www.elzenlaansmilde.nl en schrijf je in!

Meer weten over dit project?

Contact Noor Wit » Bezoek de projectwebsite »
+