HomeProjecten Schoonebeek 12 twee-onder-één-kap woningen Waterbies

Schoonebeek 12 twee-onder-één-kap woningen Waterbies

Koenen Bouw heeft aan de Waterbies in Schoonebeek twaalf twee-onder-één-kap woningen ontwikkeld die ruim, licht en vooral heel duurzaam zijn. De woning wordt in de basis al voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen, maar kan optioneel worden uitgebreid naar nul-op-de-meter!

 

De woningen zijn zeer ruim van opzet, met een entree aan de zijkant van de woning en een woonkamer met open keuken van circa 44 m2. Op de verdieping een ruime badkamer en drie slaapkamers van 8, 12 en 17 m2. Via een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken, met wasmachine-aansluiting en de cv-installatie of warmtepomp. De kavels zijn zeer breed, waardoor een garage en eventueel een carport naast de woning mogelijk is. De brede achtertuinen variëren in diepte en worden voorzien van een houten berging.

 

Naast duurzaam is de woning ook nog eens zeer flexibel: u kunt als koper kiezen of u de keuken aan de voor- of achterzijde van de woning wilt. Ook zijn er tal van uitbreidingsmogelijkheden, zoals een garage, openslaande tuindeuren, ramen in de zijgevel, een extra slaapkamer op zolder of een uitbouw. Tevens is het mogelijk om de woning op de begane grond uit te breiden met een slaap- en badkamer, waardoor een levensloopbestendige woning ontstaat.

 

Kijk voor meer informatie op Funda, of neem contact op met De Vries Makelaardij, 0591 55 19 09

Feiten & cijfers

+