HomeOver onsNieuws collega gezocht calculator B&O

collega gezocht calculator B&O

Actueel

Kom jij ons team versterken?

 

Voor onze afdeling Verbouw en Onderhoud in Emmen zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar een zelfstandig calculator voor renovatie- en onderhoudsprojecten van Koenen Bouw en Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf bv.

 

Jouw profiel

Als calculator ben je als onderdeel van onze afdeling Verbouw en Onderhoud verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen van kostprijsbegrotingen van potentiële renovatie-, onderhoud- en beheercontracten binnen een gestelde termijn.

 

Ons team is op zoek naar een accurate en cijfermatig sterk ontwikkelde collega met passie voor bouwen die een klantgerichte werkhouding heeft. Je bent in staat om proactief enkele stappen vooruit te denken en je binnen het team vanuit jouw rol de zaken op een positieve wijze beïnvloeden. Je kunt zelfstandig of met het projectteam opnames doen. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis zelfdiscipline waardoor je secuur, georganiseerd en overzichtelijk te werk gaat en opvolging geeft aan afspraken en afgesproken procedures.

Je maakt in je werk gebruik van het continu verbeterprincipe. Dit houdt in dat je leren van en met elkaar belangrijk vindt en dat je in je werk bezig bent met slimmer, innovatiever en leuker samenwerken. Je bent een teamplayer en zet graag samen met je team iets moois neer.

 

Wij vragen

Je bent in het bezit van een mbo-/hbo-diploma Bouwkunde aangevuld met aanvullende cursussen op het gebied van calculatie. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan als calculator Verbouw en Onderhoud en hebt bij voorkeur ervaring met UAV-GC, Design & Build, BIM. Vanzelfsprekend ben je technisch goed onderlegd.

Verder ben je:

  • In staat om actief te schakelen tussen alle betrokken partijen.
  • In staat om te kunnen werken onder druk zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.
  • Kostenbewust en op de hoogte van prijsvormingen en marktontwikkelingen.
  • Analytisch en je nuchtere blik past goed in de cultuur van ons bedrijf.

en

  • Je beschikt over een ruime blik en bent creatief in je aanpak.
  • Je durft zwakke plekken te analyseren en komt met concrete actiepunten.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als calculator.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Je werkt in een enthousiast team, in een plezierige werkomgeving met als basisstandplaats Emmen. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en passend bij jouw kennis en ervaring.

 

Ons bedrijf

Werken met plezier, passie en trots bij een ontwikkelende aannemer. We kenmerken ons als een prettige en informele werkomgeving waar ruimte is voor zelfstandigheid en (persoonlijke) groei.

Onze kernwaarden hebben we vertaald in:

Visie, Integriteit, Betrokkenheid en Effectiviteit (VIBE)

Visie

We werken vanuit een gezamenlijke visie waarin de klant centraal staat (klantgericht)

Integriteit

We zijn eerlijk, open, betrouwbaar en respectvol naar elkaar en onze omgeving

Betrokkenheid

We werken samen, hebben een proactieve houding en nemen onze verantwoordelijkheid

Effectiviteit

We zijn resultaatgericht, geven elkaar feedback en werken samen aan verbetering

 

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan zien wij jouw cv en motivatie graag voor 30 juni 2017 tegemoet. Je kunt deze mailen naar Margreeth van Biezen (mvbiezen@volkerwessels.com), HR-adviseur, onder vermelding van "Vacature Calculator Verbouw en Onderhoud” of gebruik onderstaande button.

Voor verdere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Arnoud Gils; telefoonnummer +31(0)50 318 53 33.


+