HomeOver onsNieuws collega gezocht

collega gezocht

Actueel

Kom jij ons team versterken?

Voor onze afdeling Verbouw en Onderhoud in Emmen zoeken we versterking in de uitvoering voor onze grotere renovatie- en onderhoudsprojecten van Koenen Bouw en Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf bv.

 

Jouw profiel

Als uitvoerder Verbouw en Onderhoud ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van één of meerdere verbouw- en onderhoudsprojecten.

Je bent als uitvoerder in staat om op een natuurlijke wijze de behoefte van de opdrachtgevers en de werkgever te vertalen in een effectief en efficiënt proces. Als uitvoerder speel je een belangrijke rol in het coachen en motiveren van je team op de bouwplaats. Jij zorgt ervoor dat er een sterk en succesvol team staat en stimuleert het team om kwaliteit te leveren en de doelstellingen te behalen. Jij bent verantwoordelijk voor de communicatie met de bewoners en speelt daar waar mogelijk, snel en enthousiast in op hun wensen en integreert deze in de voorbereiding en uitvoering van de projecten. Je begeleid de bewoners en/of gebruikers tijdens de bouwwerkzaamheden gedurende het gehele traject. Kortom, jij draagt er zorg voor dat zowel de bewoners/gebruikers als onze opdrachtgevers tevreden zijn.

We vinden het belangrijk dat je in je werk gebruik maakt van het continu verbeterprincipe. Dit houdt in dat je leren van en met elkaar belangrijk vindt en dat je in je werk bezig bent met slimmer, innovatiever en leuker samenwerken. Je bent een teamplayer en zet graag samen met je team iets moois neer.

 

Je bent in het bezit van een mbo-/hbo-diploma Bouwkunde aangevuld met aanvullende cursussen op het gebied van uitvoering. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in de uitvoering ten behoeve van grotere verbouw- en onderhoudsprojecten en hebt bij voorkeur ervaring met UAV-GC, Design & Build en BIM. Vanzelfsprekend ben je technisch goed onderlegd.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Je werkt in een enthousiast team in een plezierige werkomgeving met als basisstandplaats Emmen. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en passend bij jouw kennis en ervaring en hebben we aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Ons bedrijf

Werken met plezier, passie en trots bij een ontwikkelende aannemer. We kenmerken ons als een prettige en informele werkomgeving waar ruimte is voor zelfstandigheid en (persoonlijke) groei.

Onze kernwaarden hebben we vertaald in:

Visie, Integriteit, Betrokkenheid en Effectiviteit (VIBE)

Visie

We werken vanuit een gezamenlijke visie waarin de klant centraal staat (klantgericht)

Integriteit

We zijn eerlijk, open, betrouwbaar en respectvol naar elkaar en onze omgeving

Betrokkenheid

We werken samen, hebben een proactieve houding en nemen onze verantwoordelijkheid

Effectiviteit

We zijn resultaatgericht, geven elkaar feedback en werken samen aan verbetering

 

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan zien wij jouw cv en motivatie graag voor 7 juli 2017 tegemoet. Je kunt deze mailen naar Margreeth van Biezen (mvbiezen@volkerwessels.com), HR-adviseur, onder vermelding van "Vacature Uitvoerder Verbouw en Onderhoud" of gebruik onderstaande button.

Voor verdere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Arnoud Gils; telefoonnummer 31(0)50 318 53 33.

+