icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 13 december 2019

Beste Werkgever 2019-2020

In het jaarlijkse Beste Werkgeversonderzoek van Effectory beoordeelden bijna 450.000 medewerkers hun werkgever. De best scorende organisaties krijgen het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Maar liefst negen van de bedrijven van VolkerWessels mogen het komende jaar het keurmerk Beste Werkgever uitdragen.

Bouwbedrijf Wessels Zeist ***

De Groot Vroomshoop ***

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling ***

VolkerWessels Bouwmaterieel **

Koenen Bouw

Rottinghuis 'Aannemingsbedrijf *

Reitsma Bouw *

Visser & Smit Bouw *

De Mors *

Volker Stevin Materieel *

VolkerRail *

 

 

Deze bedrijven scoren gemiddeld het hoogste op zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent.

 

Beste Werkgevers is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Organisaties met een Beste Werkgevers keurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.