icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 11 november 2020

We're building it! | McDonald's Emmen

Sinds jaar en dag kijken we op kantoor bij Koenen Bouw uit op die grote gele M. Hoe super is het dan dat wij nu de verbouw van deze McDonald’s in Emmen voor onze rekening mogen nemen! We zijn inmiddels gestart…

De verbouw van een McDonald's is altijd een race tegen de klok. In zes weken tijd moet het pand geheel gesloopt, verbouwd en opgebouwd worden, inclusief interieurafwerking. Nog voor de kerst is die M helemaal voorzien van een nieuw en fris pand. Het restaurant wordt één stramien uitgebreid en intern ondergaan het restaurant en de toiletgroepen een grondige facelift.

 

Door COVID-19 is het restaurant fysiek gesloten, maar de Mc-drive blijft tijdens bijna het gehele bouwproces open. Het is intensieve afstemming met het personeel onderling; de keuken die blijft draaien en de bouwlieden weten elkaar te vinden en leven de veiligheidsmaatregelen allemaal netjes na.

 

Op dit moment zijn wij druk bezig met het realiseren van de uitbreiding. Afgelopen week is de nieuwe betonvloer gestort en is de bestaande staalconstructie verplaatst. Binnen is gestart met de opbouw van de wanden van de toiletten en van het McCafé. De dakdekker heeft gisteren het dak dichtgebrand en vandaag worden de kozijnen gemonteerd, zodat het pand weer wind- en waterdicht is. Morgen start de vloerenlegger met het leggen van de dekvloer.