icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 24 september 2020

Bouwupdate | De Voorde, Coevorden

Op onderstaande geweldige luchtfoto’s is te zien dat we momenteel de buitenschil van de 38 woningen (fase 1) aan het metselen zijn. De metselaar heeft deze week de eerste vier blokken voorzien van metselwerk. Ook zijn twee blokken woningen al voorzien van dakpannen.

Het eerste blok is uit de steigers en deze week wordt de steiger van het tweede blok gedemonteerd. Aansluitend kunnen we dan het stelwerk van de bergingen, de tuinmuur en de opstelplaats van de buitenunits gereedmaken.


Binnenin zijn alle woningen op de begane grond van binnenwanden voorzien en gaat het ook op de eerste verdieping in een rap tempo. Een deel van de woningen is al voorzien van de installaties en de cementdekvloeren. Ook is de stukadoor gestart met het afwerken van de betonnen wanden en de plafonds en start de tegelzetter binnenkort met het eerste tegelwerk.